OBS: Du er nu offline

Dansk Industri

Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation.

Dansk Industri repræsenterer godt 10.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. 

Det er DI’s vision, at Danmark skal være verdens bedste land at etablere og drive virksomhed i – hvad enten det drejer sig om iværksættere, der skal finde fodfæste, danske virksomheder, der skal vokse og erobre eksportmarkeder eller udenlandske virksomheder, der skal udvide forretningen i Danmark.

DI har hovedsæde i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Men er også tilstede regionalt, europæisk og globalt – med kontorer og projekter rundt om i verden. Fra Grønland til Sydafrika, fra Bolivia til Filippinerne.

DI bidrager til udviklingen af fremtidens markeder gennem samarbejde med søsterorganisationer i udviklings- og vækstlande. Vi støtter stabile arbejdsmarkeder og konkurrencedygtige virksomheder til fordel for lokale samfund og dansk erhvervsliv.

DI tror på at ordentlige jobs, bæredygtige og konkurrencedygtige virksomheder danner grundlag for et velstående samfund. Gode vilkår betyder for virksomhederne, at de kan vinde nye ordrer, skabe arbejdspladser, levere flere skattekroner og skabe velstand og råd til mere velfærd.